DANIALFRAUNHOLZ
Because a photo is worth a thousand words
By: Danial Fraunholz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 24-Jul-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Baju Ines lagi

I tot this hat is sooo cute! H&M 3,90E
Esprit 5 Euro Each
H&M, i tot this is cute
View all 13 photos...
NIta,

Kali nih tak banyak I dapat and tak satisfied sangat kali nih, semua less than 10Euro. I managed to go to Esprit, H &M and zara again. Yang dress fr H& M tuh I beli dua warna sebab murah tapi different sizes boleh?? simple sangat!! I thought nanti asyik beli dress je baju nak pakai dalam rumah nanti takde pulak ye tak? does that make sense?? Zara jugak best buy! again all pink!! I dah sampai UCB tapi dia punya lift sibuk mengangkut baju untuk autumn & winter and I pulak bawak pushchair D yang besar tuh tak boleh guna escalator!! soo I gave it a pass and try next week again. Yang Esprit pulak baru nak letak harga and they ask to come next week sebab banyak lagi baju budak kecik akan keluar untuk di SALE kan! I only got that Aloha orange Spaggeti Strape Shirt and the seluar, oren sangat ke u? suka tak? be honest with me! As for Zara, it is almost over I guess, sebab diorang dah start gantung baju for the next season!. H & M pun gitu jugak, ada banyak baju murah tapi tak lawa buruk aje. I hope u like it ..

Oh yang mana I beli 6-9 months I will try to post it to u first, nanti tunggu I balik, lambat and langsung tak muat nanti.

Let me know if u like it!!


Saturday, 17-Jul-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Ines punya Baju!

GAP
ZARA
ZARA
View all 7 photos...
Nita,

Tak banyak lagi baju Ines I beli. Walaupun Sale, I nak cari betul betul tak nak pakai beli aje, nanti tak puas hati kan? Nanti I carik lagi next week sebelum habis summer sale nih..asyik colour merah and pink je, i mesti cari kala lain! I am sori kalau tak cantik, kalau u tak suka cakap, sebab I boleh return balik!! Do let me know and jangan hesitate atau malu malu tau!! Your wish is my command! Don't worry M tak marah!! I seronok sakan beli baju baby girls nih!! tapi bebaju nih besar (sampai 2 tahun) tauu NIta except yang merah tuh! I hope u don't mind. Suggestlah saiz mana yang u nak I beli utk Ines so taht she can wear sekarang ke ..apa ke..
Love
Fasha



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net